Festvåning för alla tillfällen

Ett prisvärt och bekvämt alternativ för dig som behöver plats och mat för tillställningar så som möten, födelsedagsfirande, konferenser, bröllop, kick-off, spelningar eller bara vill ha en fest för att samla vänner och bekanta m.m. (dock så hyr vi ej ut lokalen till studentfester)

Så varför inte ha årsmötet, födelsedagskalaset, dopet, bröllop eller någon annan trevlig tillställning hos oss till oslagbara priser.

Välkommen till oss

Kontakta oss på e-postadress info@matborgen.se
eller ring oss på 070-780 94 19


Uppdukat för fest

Vi har stora öppna ytor i restaurangen som är ljus och fräsch samt terrass för ca 40 personer sittande med infravärme.

Vägg i vägg med restaurangen har vi även lokaler som kan nyttjas för välkomstmingel mm.


Här kan du ha fest utan att störa någon så hög musik är inga problem, här kan du hålla ni hålla på till 01.00 eller längre om så önskas mot en liten avgift och gott om parkering finns det utanför oss.

Det är lätt att ta sig hit och det är nära in till Stockholms city, (14 minuter till T-centralen)


Här på Matborgen har vi alltid ARRANGEMANG MED FULL SERVICE allt från konsultation och dukning, porslin till städning av lokal. Matborgens personal tar hand om all service från det att gästerna anländer till att de går hem.


FULLSTÄNDIGA RÄTTIGHETER

Vi har fullständiga rättigheter fram till kl. 01.00 och alkohol måste köpas från oss. Baren är alltid öppen under kvällen om gästerna vill handla alkohol utöver det som är förbeställt. Obs! Vid bokning av lokalen kan ingen egen alkoholhaltig dryck medtas i lokalen.

Vid beställning av förtäring  för 10.000:- så utgår ingen hyra av lokalen.Vill ni nyttja lokalen dagtid (ej vardagar) för konferenser, dop, möten m.m. så ta kontakt med oss så kommer vi överens tillsammans om pris och arrangemang.             

Lokalen är även lämpad att ha spelningar i med hög musik då vi inte har några grannar som kan störas.