Hej!

Jag som driver Matborgen lunch och catering heter Jörgen Borg och har varit kock i 20 år där jag både arbetat som anställd och drivit eget ett flertal gånger.

Vid årsskiftet 2012/2013 så tog jag över Restaurangen Sandborgen som rörelsen hette och böt namn till det nuvarande, Matborgen lunch och catering.

Under åren som gått har vi förutom att lagat god mat och fått tillbaka många gamla gäster  samt att nya har upptäckt oss. Så har vi har även gjort i ordning ett konferensrum/matsal vägg i vägg med köket och med egen ingång från Restaurangens entre och inrett den både med whiteboardtavla, duk och projektor. Det perfekta stället att ha en liten dagkonferens eller utbildning i eller en trevlig lunch alt. middag i. Salen rymmer ca: 30-40 personer och är ljus, luftig och fräsch.

Under 2015 så har vi fräschat upp matsalen lite grann som rymmer upptill 160 platser och kommer satsa mera på det vi är bäst på, god mat, service, catering och prisvärda sammankomster som minnesstunder, fester, konferenser, föredrag och mycket mera i våra lokaler.

Vi har kollektivavtal och medlemskap i Visita.

Schysta villkor

Visita

Väl mött

önskar

Jörgen Borg